1 Nisan 2021 Perşembe

Dijital Davetiye İçin Revizyon Hakkı

Dijital Davetiye İçin Revizyon Hakkı
İster düğün olsun ister doğum günü olsun video davetiye avantajlarından önceki yazımızda söz etmiştik. Bu yazımızda ise size sunduğum video örnekleri üzerinde revizyon haklarınız nelerdir bahsedelim. Öncelikle size sunduğum dijital davetiye örneği neden çeşitli değil bu konu hakkında bilgilendirme yapmak isterim. Alt başlık altında sırası ile cevaplayalım.

Dijital Video Çeşidi Neden Sunmuyoruz?

Öncelikle tek projemiz video davetiye üretimi değil. Yani bu işe ayıracağımız zaman bellidir. Bununla birlikte kişinin isteğine uygun bir video davetiye hazırlamak oldukça zaman almaktadır. Yani neredeyse her müşteri için bir teknik elemana ihtiyaç olacak derecede zordur. Bu durumda ise bize ek maliyet ve zaman kaybı olmaktadır. Bununla birlikte üretilecek video davetiyenin fiyatı da yüksek olacaktır. Bu durum ise müşterilerimizin hoşuna girmeyecektir. Piyasada sunduğumuz örnek videoya 1500 TL'ye kadar fiyat isteyenleri görebilirsiniz. Biz bunun yerine hem sizi hem de bizi zora sokmayacak şekilde bir proje ortaya koyduk. Bu nedenle dijital davetiye çeşidi üretmiyoruz. Sadece özel projeler için üretmekteyiz ki bu durumda ücrette yüksek oluyor ve teslimat süreci de uzuyor. Bu durum ise müşterilerimizi ve bizi memnun etmemektedir. Bu nedenlerden dolayı hem hızlı teslimat hem ekonomik fiyat olması bakımından sadece tek bir video üretimi ile hizmet vermekteyiz.

Dijital Video Revizyon Haklarınız Nelerdir?

Sizlere sunduğumuz örnek videolar en uzun aşamalar düşünülerek hazırlanmıştır. Bununla beraber tüm aşamaları siz yapmayabilirsiniz. Mesela gelin alma kısmının video davetiyenizde görünmesini istemeyebilirsiniz. Bu durumda isteğe bağlı olarak ücretsiz şekilde dilediğiniz sahneyi çıkarıyoruz. Geriye sadece size özel sizin belirlediğiniz bilgiler kalmaktadır.
Hazırlanmasını istediğiniz davetiyeniz için dilerseniz uygun sahnesine sizin ve sevdiğiniz resmini ekleyebiliyoruz. Bunun için sipariş verirken ekstra kısımdan satın alım yapabilirsiniz. Aynı şekilde örnek videoda kullandığımız lisanssız arka fon müziğini değiştirebilirsiniz. Bu seçenek içinde yine sipariş verirken ekstralardan ekleme yöntemi ile satın alabilirsiniz.
Yukarıdaki saydığımız revizyonlar dışında bizden kaynaklı tüm sorunlar için ücretsiz revizyon hakkı sunuyoruz. Bunun dışında ise sizden kaynaklı sorun oluşması durumunda ise ek ücret talep etmekteyiz. Bu durum şuana kadar yaşanmadı. Özellikle iletişim bilgileri ve kişi isimlerini gönderirken çok hassas davranın. Eğer yanlış bilgi iletirseniz o şekilde videoya işlenir ve sonuç istediğimiz gibi olmaz. Bu durumda hem siz sorun yaşarsınız hem de bizim için ekstra zaman kaybı olur. Bu noktalara uyulduğu sürece sıkıntı yaşamadan sipariş verebilirsiniz. Sonrasında Facebook, Twitter ve WhatsApp gibi sosyal medya aracılığı ile sevdiklerinize sorunsuz şekilde gönderebilirsiniz.
Sorunuz var ise çözümü için bilgilerim 👉
Düzenleme By Fidan Danışmanlık DMCA.com Protection Status