31 Mart 2021 Çarşamba

Video Davetiye Nedir? Avantajları Nelerdir?

Video Davetiye Nedir? I Dijital Davetiye Avantajları Nelerdir?
Organizasyon işleri oldukça masraflı olabilir. Özellikle konu evlilik veya doğum günü ise kesenin ağzını iyice açmak gerekir. Bunun yanında davetiye işleri ve organizasyon işleri eğer ki bir firma ile anlaşmadıysanız size fazlasıyla yük olacaktır. Bu konuda özellikle klasik baskı davetiye hazırlanması ve daha sonra adreslere gönderilmesi oldukça baş ağrıtıcı bir süreç olabilir. Bir yandan da uzaktaki sevdiklerinize davetiyeleriniz ulaşıp ulaşmadığını kontrol etmeniz gerekebilir. Bu konuda çözüm ise video davetiye gönderimi oluyor. Bu yazımızda video davetiye avantajları hakkında bilgi vereceğim.

Video Davetiye Nedir?

Video davetiye adından anlaşılacağı gibi video formatında HD çözünürlükte hazırlanan ve sosyal medyalara uyumlu dijital davetiyedir. Birden çok çeşidi mevcuttur. Size sunduğumuz modelin bir diğer ismi ise kalem video davetiye diye geçmektedir. Tam olarak animasyon davetiye denilmese de temelinde şablon animasyon mevcuttur. Özellikle son yıllarda gerek ekonomik fiyatı gerekse unutulmaz tarzı ile oldukça tercih edilen bir ürün haline gelmiştir.

Video Davetiye Avantajları Nelerdir?

Video davetiyenin diğer adı ile kalem video davetiyenin sayısız avantajları vardır. Özellikle gönderim süresi bakımından düşünecek olursak teknoloji sayesinde anında iletilebilmektedir. Bu aynı zaman tek bir dokunuş ile tüm listenizdeki sevdiklerinize gönderim anlamına gelmektedir. Klasik davetiye modeline bakacak olursak bu tarz bir dağıtım için sizin veya yardımcı olan aile bireylerinin belki bir kaç haftanızı alacaktır. Oysa dijital davetiye sayesinde tüm sevdiklerine tek bir dokunma ile gönderim yapabilirsiniz.
Bir diğer nokta ekonomik ücreti bakımından dijital davetiye oldukça rağbet görmektedir. Klasik davetiye modellerine göre aynı zamanda organizasyonunuza ayrı bir renk katmaktadır. Kısaca dijital davetiye sayesinde sevdiklerinize farklı bir jest yapmış olursunuz.
Diğer açıdan bakacak olursak taşıma sorunu da yoktur. Bir kaç koli davetiye ile hem zaman hem de enerji harcarsınız. Oysa dijital davetiye sayesinde bu tür angarya yüklerle ilgilenmezsiniz. Dijital davetiyenizi cep telefonunuzda, bilgisayarınızda veya tabletiniz üzerinde saklayabilirsiniz.

Video Davetiye İle Uzaklar Yakın Oluyor!

Bir düşünün çok sevdiğiniz halanız Çin'de yaşıyor olsun. Burada Çin'e bir davetiye göndermek normal posta ile ucuz gelebilir. Ancak davetiyenin ulaşması kim bilir ne zaman olacaktır. Özel kargo ile gönderseniz bu sefer de pahalı olacaktır. Bu durumda en mantık yöntem halanız için özel bir video davetiye göndermektir. Günümüzde herkesin bir akıllı telefonu mevcut ve neredeyse herkes en azından WhatsApp veya Facebook kullanıyor. Bu durumda bu sosyal medya araçlarından halanıza dilediğiniz an dijital davetiyenizi göndererek özel gününüze davet edebilirsiniz. Bu farklı davetiye hem unutulmayacak hem de halanız organizasyonunuzdan erkenden haberdar olacaktır.
Yukarıda saydıklarım dijital davetiyenin seçilmesindeki en temel avantajlardır. Siz de farkınızı ortaya koymak adına doğum günü veya düğün davetiyenizi hazırlatabilirsiniz.
Sorunuz var ise çözümü için bilgilerim 👉
Düzenleme By Fidan Danışmanlık DMCA.com Protection Status